Toamna se numără artiștii #fresh: Rian Cult lansează videoclipul piesei „RIGHT MIND

277
rian cult
rian cult

Cu amintiri de neuitat făcute peste ocean, în Statele Unite, un singur vis pe care vrea să îl materializeze în țara natală, România, și o poveste muzicală care continuă cu „RIGHT MIND”, cel mai nou single lansat, Rian Cult este unul dintre cei mai fresh artiști de pe piața muzicală românească. Rian Cult vrea ca momentele din vară cu prietenii, poveștile de iubire, atitudinea relaxată și petrecerile până la răsărit să ne rămână întipărite în minte indiferent de sezon. Prin cadre efervescente și pline de culoare, clipul piesei „RIGHT MIND” este încărcat de good vibes și ne arată cum cele mai cool experiențe alături de gașca de prieteni se transformă în povești, indiferent de vremurile pe care le trăim.

Ascultă pe Spotify: https://open.spotify.com/album/3ZjDHG9iLfUEUXI402bq8K?si=Kiy6eeBoS8mEzg06sHyKDw

Videoclipul piesei este produs de Rian Cult și echipa Gioux, formată din Paul Decu, Gabriel Vatavu și Mario Pancu.

Versurile piesei „RIGHT MIND” au luat naștere pe acorduri de chitară într-un apartament mic și prăfuit din Boston, în timp ce artistul își amintea cu nostalgie de oamenii și locurile pe care le-a lăsat în urmă în țara natală, lucrurile de care s-a îndepărtat și petrecerile alături de prieteni pe care le ratează.

După cum spun și versurile, „I’m not leaving this place, I’m not in my right mind”, artistul se lasă purtat de emoții autentice, în timp ce destinația petrecerii se mută în România. Așa începe călătoria înapoi spre rădăcini a unui tânăr care a plecat inițial în Statele Unite, cu ghiozdanul în spate, pentru a-și urma visul de a studia muzica și a deveni artist internațional:

„Melodiile sunt foarte ciudate, vin și pleacă și nu îți spun când vin și pleacă, trebuie să le prinzi, ca un fluture care trece prin fața ta. Asta s-a întâmplat cu piesa asta, a pornit de la câteva acorduri de chitară dintr-un sample și în câteva zile s-a transformat în ceea ce avea să devină „Right Mind”. Doar ce fusesem la un party cu o săptămână înainte și cum stăteam în fața calculatorului și mă gândeam ce să scriu, îmi veneau flashback-uri în cap de la toate petrecerile și fetele întâlnite. Nu înțelegeam cum nu pot să mă detașez de stilul asta de viață și cum încă alerg după senzațiile de genul, fetele nepotrivite, pierdutul nopților etc., și atunci am zis „nu e posibil să fiu singurul care se simte așa, dar dacă da, înseamnă că e ceva în neregulă cu mine, well i guess i’m not in my right mind”, declară Rian Cult.

rian cult si-a lansat videoclipul
rian cult si-a lansat videoclipul

Rian Cult se bucură de succes pe platformele de streaming și nu numai. Pe Spotify, cea mai celebră platformă de streaming, piesa “Sundays In New York” are aproape un milion de stream-uri, în timp ce piesa „On My Mind” a depășit de curând jumătate de milion de stream-uri, fiind ascultate din țări precum Brazilia, Mexic, Australia și Statele Unite.

Cu o combinație captivantă între linii melodice și ritmuri pop infuzate cu influențe Hip-Hop, Rian Cult este pasionat să mixeze muzică nouă și să găsească elementul surpriză în piesele lui, fiind inspirat de artiști celebrii precum LAUV, Ed Sheeran, Jeremy Zucker, blackbear.

Rian Cult este unul dintre cei mai promițători artiști de pe piața muzicală românească, toboșar, producător, vocalist și compozitor de muzică pop. Absolvent al Facultății de Muzică Berklee College of Music din Statele Unite, cu o diplomă în „Contemporary Writing & Production” și focus pe „Songwriting”, Rian Cult s-a întors de curând în România pentru a împărtăși cu cei de acasă o parte din visul lui. Cu un background muzical format în ani de studii și sute de ore de repetiții, parcursul lui muzical este în plină ascensiune.

Rian Cult

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCsmUynjOclN5pcjrvlVw86g

Instagram: https://www.instagram.com/riancult/ Official website: www.riancult.com