Un nou trend în materie de skincare: Skinimalism

40
frumusetea are mai multe fete
frumusetea are mai multe fete

Cel mai frumos şi curat trend al ultimilor ani este aici şi ne bucurăm nespus: tu ai auzit despre Skinimalism?

Pe scurt, este o întoarcere la tot ceea ce ţine de natural, simplu şi firesc în materie de skincare. Femeile din lumea întreagă caută acum să-şi simplifice rutinele de îngrijire cu mulţi paşi, seruri, creme şi să aleagă soluţii blânde şi prietenoase cu pielea lor şi cu natura, făcând totul mai rapid şi mai comod, dar şi eficient şi sustenabil.

Prin produsele sale, Nude se aliniază valorilor skinimalismului: o abordare simplă și firească a îngrijirii pielii, aprecierea frumuseții naturale și a diverselor siluete, accent pe pielea sănătoasă și strălucitoare în mod natural.

Calitățile mănușii exfoliante Nude:

– Mănușa exfoliantă Nude nu necesită nicio altă substanță sau produs (doar apă!) pentru a-ți oferi o exfoliere perfectă pentru față și corp;

– Rutina ta săptămânală de skincare se simplifică – vezi recomandările medicilor dermatologi;

– Iți reduci amprenta de plastic (renunțând la zeci de scrub-uri în cutiuțe);

– Mănușa pentru gomaj Nude este realizată 100% din fibre de mătase naturală, iar procesul de producție este eco-friendly;

– Mănușa Nude poate fi folosită timp de 6-8 săptămâni și se igienizează doar cu apă caldă.

Cum funcționează mănușa pentru gomaj Nude? Principiul de funcţionare al mănuşilor Nude este unul cât se poate de simplu, mănuşile te ajută să scapi de celulele moarte şi reduc imperfecţiunile pielii, oferind strălucire şi o textură mai netedă a pielii încă de la prima folosire.

Relaxare pentru trup şi suflet

Tot ce ai nevoie este o baie caldă. In timp ce te relaxezi, pielea ta se înmoaie iar, după aproximativ 10-15 minute, poţi începe să îţi masezi corpul cu mănuşa din mătase, observând cum pielea moartă este îndepărtată cu uşurinţă.

Exfolierea naturală este cel mai simplu, dar și eficient proces de îndepărtare a celulelor moarte, de îmbunătățire a texturii pielii și de reducere a celulitei și vergeturilor. În plus, mănușa exfoliantă din mătase îmbunătățește circulația, ajută în lupta împotriva acneei și a punctelor negre, elimină autobronzantul, stimulează, prin masaj, producția naturală de colagen și elastină, ajută la prevenirea foliculitei (firele de păr crescute sub piele).

Descoperă aici lista completă a beneficiilor Nude aici: https://benude.ro/pages/beneficii Alege mănușa Nude și simplifică-ți rutina cu un peeling ultra-eficient și natural!