Un veteran al show-ului ”Chefi la cuțite” revine în fața juraților

254

Denis Țimbălaru este familiarizat cu emoțiile din platoul ”Chefi la cuțite”, show ce va avea premiera sezonului 6 pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. Timișoreanul s-a înscris pentru a cincea oară în această aventură culinară, mai motivat și mai încrezător că de data aceasta va reuși să își ducă misiunea la bun sfârșit.

Dacă două sezoane la rând a obținut doar un singur cuțit din partea chefilor în jurizări, iar un an mai târziu nici nu a trecut de preselecții, Denis aproape și-a văzut visul îndeplinit în sezonul 5. Cu toate acestea, probele de Bootcamp l-au pus în dificultate, motiv pentru care nu a ajuns în echipele juraților: ”Nu o să scăpați de mine, ne mai vedem!”, spune tânărul, care și-a propus să nu renunțe până ce nu primește o tunică colorată. După patru încercări eșuate, Denis se întoarce cu forțe proaspete și mărturisește că experiența acumulată până în acest moment pe platoul ”Chefi la cuțite”  l-a ajutat să obțină ”preparate mai bune, într-un timp mai scurt”. Tocmai de aceea, tânărul bucătar în vârstă de doar 20 de ani crede că îi va impresiona de data aceasta pe maeștrii bucătăriei cu o farfurie atent lucrată, însă ce părere vor avea cei trei jurați rămâne de văzut.

Sezonul 6 ”Chefi la cuțite” va acorda o șansă concurenților pasionați de gastronomie, fie ei profesioniști sau amatori, dar și o a doua șansă celor care revin an de an pentru a avea ocazia să lucreze alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, sau Cătălin Scărlătescu. Care dintre aceștia se vor remarca și ce preparate fabuloase își vor face apariția pe bandă, telespectatorii Antena 1 pot urmări începând cu 29 și 30 octombrie, de la 20:00, în noul sezon al celui mai iubit show culinar.