Vedetele au făcut pasiune pentru ciocatele din piele

854
andreea banica
andreea banica
Au creat un adevărat trend! Fie că se află pe scenă sau la o plimbare, vedetele noastre au ales să se încalțe cu ciocate, și asta pentru că au găsit niște modele superbe pe care le pot asorta atât la pantaloni, cât și la rochițe. Anca Neacșu, Andreea Bănică, Beatrice Olaru și Iuliana Pepene sunt doar câteva dintre  fashionistele care poartă ciocate de la Lust of Creation.
anca ciota
anca ciota
Lungi până la genunchi, sau deasupra lui, ori scurte până la glezne, ciocatele și cizmele create de designerul Adriana Nedelea, sub brandul ”Lust of Creation”, au devenit o modă printre vedetele din România. Indiferent de sezon, că este iarnă sau vară, acestea au ales să le poarte atât iarna, cât și vara, la blugi sau chiar la rochițe vaporoase.
anca neacsu
anca neacsu
Spre exemplu, interpreta Anca Neacșu a făcut furori pe rețelele de socializare cu cizme lungi, de culoare roșie sau negre, pe care le-a purtat și la filmările videoclipului ”Milionae” , cu DJ Magnum.
cizme
cizme
 ”Adriana îmi este prietenă și chiar sunt mândră de ea. Realizează cele mai frumoase modele de încălțăminte și vreau să spun că de când și-a deschis acest business, merg foarte rar în magazine pentru a-mi cumpăra pantofi sau cizme”, ne-a spus Anca. Și colega ei de scenă Andreea Bănică a făcut pasiune pentru cizmele lungi negre, iar antrenoasrea de fitness Beatrice Olaru, a dat adidașii pe ciocatele de culoare bej din piele întoarsă. Prezentatoare știrilor de la ”Observator”, Antena 1, Iuliana Pepene, nu se mai dezlipește de  cizmele lungi închise la culoare. Și nu doar ele le poartă, ci și Anca Ciota sau Cristina Șișcanu, și multe alte persoane mondene și bloggerițe.
model
model
Ce au atât de special aceste încălțări? Pe lângă faptul că au un design deosebit, sunt cool și versatile, produsele sunt foarte comode și se potrivesc perfect ca numere. De toarte aceste detalii importante a ținut cont Adriana Nedelea,  designer și creator al brandului Lust of Creation care a luat naștere acum 10 ani. ”Am ales designul si producția de încălțăminte în detrimentul arhitecturii. Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”. Acest proiect s-a născut dintr-o pasiune mare pentru frumos, nevând nicio cunoștință despre industria încălțămintei, însă între timp am absolvit și o școală în acest domeniu.
cizme 2
cizme 2
Lucrăm modele doar la comandă și serii mici. Marylin Monroe spunea ”Dă-i unei femei pantofii potriviți și va cuceri lumea”, iar eu nu fac decât să ajut femeile să fie fericite și să cucerească lumea.