Vedetele din „Vlad” au vizionat ultimul episod alaturi de fani si jurnalisti!

597

Zi de foc luni dupa masa la Afi Palace Cotroceni, cand actorii din serialul „Vlad” au venit sa vada ultimul episod al serialului, cel de-al 13 lea, alaturi de fanii care au castigat invitatii si fani. Fani de orice varsta caci multi copilasi au venit sa fie alaturi de actori lor preferati. Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Diana Sar, Monica Barladeanu, Emilian Oprea, Stefan Iancu, George Pistereanu, Victoria Raileanu, Aura Calarasu, Anghel Damian si Tudor Oprisan.

Actorii din rolurile principale din serialul „Vlad” au dat autografe, au facut poze cu fanii si au dat interviuri pentru Pro TV si pressa. Fiecare a povestit noutatile din viata lui, au povestit multe noutati. Din pacate, regizorul Jessus Del Cero cat si actorii Constantin Cotimanis, Ion Haiduc, Dan Condurache si Dani Popescu nu au fost prezenti la eveniment fiind ocupati cu alte proiecte.

Trebuie sa stiti ca filmarile pentru sezonul doi din Vlad incep in cateva saptamani si daca avem noroc il vom vedea in toamna. Asa ca fiti cu ochii pe noi si veti afla cand ii vom vedea pe eroii nostrii preferati.