Veste colosala despre serialul „Tanar si nelinistit”! N-ai sa crezi ce se va intampla cu celebra productie!!

437
The Young And Restless - Photo: Sonja Flemming/CBS ©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
The Young And Restless - Photo: Sonja Flemming/CBS ©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Fanii serialului „Young and the Restless” – „Tanar si nelinistit” au motive de bucurie caci postul de televiziune CBS- Sony Pictures au anuntat ca serialul va fi reanoit cu 4 ani. In 2023 serialul va implini 50 de ani si inseamna ca serialul va fi filmat pina la sezonul 51. „Personajele legendare create de William J. Bell si Lee Phillip Bell acum 47 de ani vor continua sa captiveze audienta si sa fie difuzat in toata lumea. In plus, este mereu premiat si mereu se intampla lucruri noi cu personajele din Genoa City”, au declarat producatorii.

Momentan la noi serialul este din nou difuzat de postul de televiziune Pro 2. Momentan la noi sunt difuzate episoadele difuzate in 2011, astazi, 1 februarie 2020, fiind difuzat episodul numarul 6729 – difuzat in SUA pe 4 iulie 2011.

Anul acesta serialul va implini 47 de ani pe 23 martie 1973. Insa si alti actori din distributie au parte de aniversari. Melody Thomas Scott (Nikki) a aniversat 40 de ani de cand joaca in acesta soap -opera. Peter Bergman (Jack) a aniversat 30 ani, Joshua Morrow (Nick) si Sharon Case (Sharon) au aniversat amandoi care 25 de ani de cand joaca in serial, iar Bryton James (Devon) face 15 years. Luna viitoare Eric Braeden (Victor Newman) va aniversa 40 de ani de cand joaca in aceasta soap opera.