Videoclip de colectie! Solistul de muzica populara Gabriel Dumitru si colegii lui, surpriza muzicala pentru cei plecati din tara!

434

Zilele trecute cei patru interpreti de muzica populara au lansat un videoclip special. Nu este unul dedicat unei sarbatori anume, ci unul dedicat tuturor celor care au plecat din tara si sunt asteptati inapoi acasa. Un videoclip care poate fi urmarit si vizionat in orice zi din an, mesajul fiind acelasi. Am stat de vorba cu interpretul de muzica populara Gabriel Dumitru, unul dintre cei patru talentati canatreti de muzica populara care apar in videoclip si iata ce secrete am aflat de la filmarea acestuia. „Este un proiect suflet, se numeste „Cantec de sarbatori” si e facut alaturi de Narcisa Băleanu din Mehedinti, Maria Beatrice Băndoiu din Gorj si un coleg foarte drag, Bogdan Cioranu din Vaideeni. Ne-am gandit sa facem acest proiect ca un scenariu in care suntem frati. De fapt, noi suntem ca o familie. pentru ca ne inrudim intre noi. Am hotarat sa facem acest videoclip in care scenariul este ca suntem patru frati plecati la munca in strainatate si isi doresc cu ardoare sa se intoarca in Romania de Sarbatori. Noi nu am ales intamplator sa lansam acum in apropierea sarbatorilor de Craciun, pentru ca in perioada asta ne intoarcem la familie, la ai nostrii, care ne asteapta oricat de batrani ar fi ei. Ne asteapta cu masa plina. Dar acest cantec nu e facut special de Craciun, ci pentru toate sarbatorile”, ne-a mai spus Gabriel. Am aflat de la interpret ca in videoclip apar si actorii AnaMaria Pislaru si Sorin Dinculescu de la Teatrul Masca, „niste oameni extraordinari care au transmis emotia”. „Am filmat la Muzeul National Dimitrie Gusti din Bucuresti, suntem singurii care am filmat in interior, fiind monument de patrimoniu. A fost foarte tare pentru ca am filmat in jur de 5 ore, am lucrat cu Adrian Ungureanu, un profesionist care stie meserie. Timpul nu a fost prielnic cu noi, probabil ca mai filmam, dar ploua si era frig. In clip ploua si reda trisetea celor plecati peste hotare. A fost un proiect de suflet. Ne dorim ca acesta sa prinda pentru toti romanii plecati in afara tarii. Pentru ca sunt peste un milion de oameni plecati in Diaspora si le stim foarte bine trairile, pentru ca avem concerte multe afara si oamenii vin sa ne spuna cat de dor le e de tara, de produsele lor traditionale, de obiceiuri, dansuri, cantece. Chiar ne bucuram ca ei ne sun alaturi la spectacole, la evenimente. Cantecul acesta li se adreseaza lor si e pentru sufletul lor”, ne-a mai povestit solistul dupa vizionarea filmului de actiune „Aquaman”.

https://www.youtube.com/watch?v=WFzWBJOtB3I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1nlHaBdlwDBCX35gwGj3tuQtj8UINctymGj90NW76xl9cbowWepZ1Nj7M