Will Smith și Martin Lawrence vor fi “Băieți răi pe viață” in cinematografe!

181
Photographer Select, Vanessa Hudgens, Will Smith,
Mike Lowrey (WILL SMITH), Dorn (ALEXANDER LUDWIG), Kelly (VANESSA HUDGENS), Rafe (CHARLES MELTON), Rita (PAOLA NUNEZ); Ext King's Kars; AMMO VAN; AMMO flies in the drone to check out the situation; Mike takes mattters into his own hands, Kelly follows

Chiar în săptămâna premierei mondiale de la Hollywood, mult-așteptatul film “Bad Boys For Life” se lansează și în cinematografele din România. În cea de-a treia parte a celebrei francize, Will Smith și Martin Lawrence își surprind fanii cu o extra-doză de acțiune intensă și umor spumos, demonstrând, o dată în plus, că sunt “Băieți răi pe viață”. Filmul va rula pe marile ecrane din toată țara începând de vineri, 17 ianuarie a.c., inclusiv în format IMAX.

Bad Boys For Life - action poster
Bad Boys For Life – action poster

Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători. Și fiindcă Mike este urmărit de interlopi periculoși iar prietenii nu renunță la greu, Marcus se lasă convins să-l însoțească într-o ultimă misiune, sub deviza “Luptăm împreună. Murim Împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.

bad-boys-for-life-swat will smith
bad-boys-for-life-swat will smith

“Bad Boys” a rămas în imaginația publicului mai bine de 20 de ani, fiind una dintre cele mai îndrăgite francize cinematografice din toate timpurile. Deși regizorul producțiilor anterioare, Michael Bay, ridicase ștacheta destul de sus, noii regizori Adil El Arbi și Bilall Fallah au orientat franciza într-o direcție nouă, menținând însă dinamica electrizantă a cuplului Lowery/Burnett: “Energia și intensitatea lui Will și umorul relaxat al lui Martin scot ce e mai bun din cei doi”, declară producătorul Chad Oman. Noua aventură se dovedește pe cât de veridică și emoționantă, pe atât de amuzantă.

bad-boys-for-life-swat
bad-boys-for-life-swat

Deși nu mai sunt atât de rapizi cum erau în tinerețe, Mike și Marcus au experiență și știu să iasă din situațiile critice. Doar că, între timp, tehnică de lupta a devenit mult mai complexă și performantă, așa că veteranii deprinși să spargă uși au de învățat de la colegii lor mai tineri din noua unitate de elită Advance Miami Metro Operations (AMMO), care a introdus tactici de investigare cu tehnologii de ultimă generație la Miami P.D. Și vor avea din plin nevoie de ele când trebuie să-i înfrunte pe Isabel, o frumoasă criminală din trecutul lui Mike, gata să se răzbune pentru cei 20 de ani petrecuți în închisoare. Amenințarea nu e chiar floare la ureche, mai ales că Isabel îl are alături pe Armando, fiul ei războinic, as în arte marțiale.

Photographer Select, Will Smith,
Will Smith as Mike Lowrey in Columbia Pictures’ BAD BOYS FOR LIFE.

Astfel, suntem martorii unor urmăriri impresionante, cu acțiune explozivă (la propriu!). Chiar la începutul filmului vedem un Porsche super-lustruit, noul model din Generația 992, care nu avea voie să fie zgâriat fiindcă nu ar fi putut fi înlocuit. Coordonatorul cascadoriilor este Mike Gunther, care a lucrat și la Transformers: Age of Extinction și Transformers: The Last Knight. Nu lipsesc nici senzațiile tari pe două roți: intră în scenă o mică armată de motociclete. În plus, pentru a-și intra în rol, actorii care-i interpretează pe agențîi AMMO au urmat cursurile unui colegiu special pentru a se antrena și a se familiariza cu activitatea tactică a poliției din Miami.

“Filmul conține scene de acțiune cu cascadorii incredibile, personaje noi grozave și revelații surprinzătoare. […] Dar, chiar dacă nu ați văzut filmele anterioare Băieți răi, veți ajunge să iubiți personajele și să vă placă acțiunea în care vă conduc”, promite producătorul Jerry Bruckheimer. Ne convingem de vineri, 17 ianuarie 2020, la cinema.

Filmările au avut loc în Atlanta, Miami și în Mexic. Decorul eclectic din film redă fidel atmosfera dinamică și exclusivistă din Miami, conform scenariului semnat de Joe Carnahan, Peter Craig și Chris Bremmer, pornind de la personajele lui George Gallo. Protagonistul Will Smith are în palmares două nominalizări la Oscar (pentru rolurile din “Ali” și “The Pursuit of Happiness”) și cinci la Globurile de Aur. Din distribuție mai fac parte Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens, Kate del Castillo, Paola Nuňez, Alexander Ludwig, Charles Melton, Jacob Scipio, Nicky Jam și DJ Khaled. Creatoarea de costume Dayna Pink se asigură că “băieții răi” sunt mereu stilați, purtând ținute emblematice. Coloana sonoră îi aparține cunoscutului compozitor Lorne Balfe, care a lucrat și la Mission Impossible: Fallout, iar Black Eyed Peas a creat, împreună cu J Balvin, un single nou, “RITMO (Bad Boys for Life)”.

Producția Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films și Overbrook Entertainment, prezentată de Columbia Pictures în colaborare cu 2.0 Entertainment, durează 123 de minute, este nerecomandată persoanelor cu vârste sub 15 ani și distribuită în România de InterComFilm Distribution. Trailerul mai jos.

 

Despre InterComFilm

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având drept obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro

Despre Sony Pictures Entertainment  

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia și distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea și distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii și tehnologii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sonypictures.com