Cand incepe cel de-al 23-lea sezon „Romania, te iubesc” la Pro TV?

211
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc!

Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu și Rareș Năstase revin duminică, 15 septembrie, de la ora 18:00, cu cel de-al 23-lea sezon România, te iubesc! În această toamnă, echipa de jurnaliști lansează campania ”Județe la stăpân”, în care arată realitatea din cele mai sărace județe din România, care sunt cauzele care țin aceste județe pe loc, de ce nu se accesează fonduri europene, dar și cum explică primarii, prefecții și președinții de Consilii Județene neputința și incompetența.

”În această vară am alergat prin cele mai sărace județe din România. Eu am ajuns în Teleorman, Paula Herlo în Vrancea, Rareș Năstase în Olt, Cosmin Savu în Gorj, iar Paul Angelescu în Constanța. Vom afla cum rudele și neamurile își dau funcțiile publice de la unul la altul, cum lucrări cu finanțări guvernamentale sunt făcute de firme de casă. În multe dintre aceste locuri, cultura nu se face. În Teleorman, de exemplu, nu există un teatru sau o sală de spectacol ori cinematograf. În tot județul”, spune Alex Dima.

Care este reacția Vioricăi Dăncilă, Premierul României, atunci când Alex Dima încearcă să afle ce a făcut pentru județul în care a fost aleasă, vedem duminică, de la ora 18:00, în prima ediție România, te iubesc! din acest sezon.