Primul episod Profu` a fost lider de audienta! Aproape 1.4 milioane de romani au urmarit povestea lui Emil!

151
Mihai Iacob - Profu - andi vasluianu
Mihai Iacob - Profu - andi vasluianu

Aseară, milioane de români l-au cunoscut pe singurul profesor de chimie, fizică și sport din București: Mișu Iacob. În încercarea lui de a-i aduce pe elevi mai aproape de studiu, dar și de a le fi sprijin în problemele cu care se confruntă, Profu` a intrat aseară într-o încurcătură de zile mari și, din neatenție, unul dintre elevii lui, Emil, a aflat că este adoptat după 16 ani.

Andi Vasluianu si Aoda Economu in Profu - Misu si Ana Casian
Andi Vasluianu si Aoda Economu in Profu – Misu si Ana Casian

Marți seară, primul episod Profu` a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Serialul a înregistrat 7.6 puncte de rating și 23.6% share în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 21.3% share. La nivel național, aproape 1.4 milioane de români au făcut cunoștință cu clasa rebelă a lui Mișu.

Andi Vasluianu - Mihai Iacob - in serialul Profu
Andi Vasluianu – Mihai Iacob – in serialul Profu

Săptămâna viitoare, Profu` va încerca să se apropie mai mult de Ana Casian, profesoara de Limba Română, care abia s-a transferat în liceu, fără să știe că aceasta este deja implicată într-o relație serioasă. Cum își va duce mai departe misiunea, dar și cărui elev din clasă îi va fi sprijin vedem săptămâna viitoare, marți, de la 21:30, imediat după Las Fierbinți.