Care este legatura dintre Loredana, Canal 33 si Raluca Mihaela Gaina

852
loredana si raluca
loredana si raluca

Pe Raluca ati putut sa o vedeti printre cei 100 de jurati din showul „Canta acum cu mine” alaturi de Loredana. Pentru ca intre timp a devenit un adevarat profesionist in televiziune am vrut sa aflam de la ea care i-a fost drumul in televiziune pina acum. Si iata ce ne-a povestit. „Sunt Raluca Mihaela Gaina, absolventa a Facultătii de Teatru, a Facultătii de Drept, a Facultătii de Sociologie si a doua mastere. Am fost eleva a liceului de muzica George Enescu din Bucuresti, cls 1-8, sectia pian. Eleva a liceului de muzica Dinu Lipatti, cls 9-12 sectia actorie. Cant de la varsta de 3 ani, am facut parte din corul Minisong, corul Radio si alte coruri de copii. Am studiat și la Scoala de tv “Tudor Vornicu”, am câștigat câteva premii cu facultatea de drept si am mai avut o emisiune la postul Linkpress tv

raluca la atentie se canta
raluca la atentie se canta

Cochetez cu televiziunea de cand eram mica, am participat la diferite concursuri si emisiuni din tara si străinătate, alaturi de corurile din care am facut parte, dar si cu instrumentul pe care l-am studiat. Din vremea liceului, pana la facultate, dar si dupa absolvirea facultatii de teatru, am jucat in diferite piese si am colaborat cu cateva teatre independente, ultimul teatru cu care am colaborat a fost Teatrul de Foc. De asemenea, am jucat in cateva scurt metraje, lung metraje, dar si seriale care se regasesc pe Youtube.

raluca la canal 33
raluca la canal 33

Am fost și la emisiuni muzicale – concurs, cea mai recenta fiind “Canta acum cu mine”, emisiune difuzată la Pro tv, unde am facut parte din juriu. Acum Lucrez in presa si tv, producător la a7tv, m-am ocupat de cateva emisiuni, printre care si matinalul, emisiune care s-a difuzat zilnic, timp de 3 h. Acum ma ocup de emisiunea Fresh Acces, care se difuzeaza zilnic, timp de 2 h. Emisiunea Fresh Acces este o emisiune de divertisment, cu subiecte din toate domeniile, pentru toate varstele, cu oameni foarte interesanti, cu super premii si cu niste prezentatori de calitate.

raluca la fres acces
raluca la fres acces

Sunt producător și moderator emisiune juridică și de bussines la Canal33, unde abordam subiecte de interes national si international. Pana acum am avut invitati politisti, procurori, avocati, judecatori, interpol, antidrog, oameni de afaceri, jandarmerie dar si asociatii si fundatii, activisti care se implica si vor ca Romania sa fie bine. In emisiune abordam subiecte juridice si de bussines, dar pe intelesul tuturor. Am fost ziarist la trust Adevarul, ziarul Click, colaborez cu mai multe publicații, printre care site-ul Justnews.ro singurul site din Romania doar cu stiri juridice, fost prezentator știri la Actualitatea tv și moderator de emisiune radio.

raluca-gaina
raluca-gaina

Sunt implicata in diferite activitati de voluntariat, inca din facultate fac parte din mai multe ONG-uri, printre care si Rotary, asociatie care se implica in activități de sprijinire a persoanelor aflate in nevoie, iar mai multe detalii puteti afla pe pagina de Facebook a clubului (Rotary Club Bucurest Cismigiu).

raluca gaina la canta acum cu mine
raluca gaina la canta acum cu mine

Cu drag practic profesia de jurnalist, deoarece ma ghidez dupa motto-ul – daca vrei sa schimbi lumea, incepe cu tine, astfel ca, incerc sa fiu varianta mea cea mai buna, iar prin ceea ce fac, scriu, emisiunile pe care le produc si moderez, subiectele pe care le abordez, sa contribui la o schimbare in bine”, ne-a spus tanara.