Mircea Radu si-a serbat ziua de nastere. Au fost excese!

118
mircea-radu
mircea-radu

Tort cu mascarpone și căpșuni. Cum s-a aniversat cunoscutul om de televiziune la cei 52 de ani pe care i-a împlinit pe 15 noiembrie am aflat luni dimineață, în matinalul TVR 1, „Cu capu-n zori”. „A fost o petrecere cu o familie de prieteni. Au fost excese. Duble excese! Pentru că ziua mea de naștere coincide cu intrarea în post. Iar eu țin postul Crăciunului, așa că au fost excese gastronomice, am băut niște vinuri senzaționale!… Și așa se face că astăzi am mâncat de dimineață fasole bătută cu murături, pentru că este prima zi de post”, a povestit Mircea Radu în această dimineață la „Cu capu-n zori”.

Și tot atunci, cunoscutul om de televiziune a amintit despre preferințele culinare ale copiilor săi, menționând că lui Tudor îi plac cel mai mult dulciurile, iar Clara „este mai pe stilul meu, mănâncă mai degrabă castraveciori acri. Nici mie nu prea îmi plac chestiile dulci, nici la propriu, nici la figurat, dar am avut un tort foarte bun, cu mascarpone, diverși fulgi și căpșuni”.

Aflat în locuința sa de la Piatra Neamț, Mircea a satisfăcut curiozitatea Lizei, care l-a rugat să arate telespectatorilor TVR 1 sufrageria unde au avut loc „ostilitățile”. Mai multe detalii vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=E7PsJiR3zdI

Concurs pentru telespectatorii fideli: sute de lei pleacă zilnic către cei care se trezesc „Cu capu-n zori”. Un post cum se cuvine… cu cheltuială se ține! Dar nu neapărat din propriul buzunar! Pentru că a început postul Crăciunului, iar preparatele vegetale sunt la mare căutare și nu întotdeauna ieftine, Liza și Fere oferă cu bucurie vouchere cu care telespectatorii își pot cumpăra produse după pofta inimii. De marți până vineri, partenerul emisiunii, hipermarketul Auchan, pune la bătaie trei vouchere zilnic, în valoare totală de 600 de lei. Câte 200 de lei sunt acordați celor care sună și răspund în direct la o întrebare din emisiune, în fiecare dintre cele trei ore ale matinalului de la TVR 1.

#cucapunzori #tvr #gabrielferesteanu #lizasabau #matinal #mircearadu #concurs #auchan