Ei sunt copiii romani care traiesc “The American Dream”

463
modele
modele
Viseaza! Daca 7 copii intre 7-15 ani au putut sa defileze la New York, atunci poti si tu! Nu inceta sa speri si sa iti doresti, sa iti proiectezi visele de astazi in realitatea zilei de maine! Echipa It kids- Art school & modelling agency s-a intors victorioasa de la New York! Cei 7 copii care au format delegatia Romaniei pentru celebrul New York Fashion Week: Marc Parnica -7 ani, Roberto Stoican -9 ani, Ioana Bardasu – 11 ani, Stephanie Oprea – 12 ani, Paula Both -12 ani, Maria Cristina Flacau – 12 ani, Anastasia Ionita -14 ani au avut cate 3 showuri la 3 organizatori reputati- Walk Fashion Show, HiTech Moda, Art Hearts.
model it kids
model it kids
Printre designerii pentru care au defilat amintim americanii de la Young Socialists si Wishes, Chona Bacaoco de la M&M Milano Clothing si Nicoleta Marin ownerul Two kids clothing care recent a adus in atentia publicului o incercare de a intra in Cartea Recordurilor, care asteapta sa fie certificata. De asemenea, in timpul celebrului Art Hearts Fashion Week, Paula Both de doar 12 ani, supranumita “romanca de pe Broadway”, a sustinut un recital LIVE care a fermecat publicul participant.
mini model
mini model
“M-am bucurat sa fiu prezenta a opta oara la New York si a 5-a oara la New York Fashion Week. Am folosit timpul liber intre showuri pentru a le arata copiilor <<minunile>> celui mai cosmopolit oras din lume.
model junior
model junior
Am inceput cu Times Square fiindca eram cazati in Manhattan, foarte aproape de centrul 0 si am terminat cu shopping la mega-cunoscutul Macy’s. De asemenea, in timpul dedicat odihnei si relaxarii, am relationat cu oameni importanti din industria fashion pentru ca ne dorim sa evoluam.
prezentare
prezentare
Am cunoscut-o astfel personal pe Nelly Nastase, prin prisma dlui Stephane Oprea, o doamna deosebita, fost model si actual designer. A venit sa ne sustina la showul Art hearts iar copiii au fost incantati. Totodata, in timpul showului am cunoscut-o pe Alexandra Popescu York, designer consacrat in SUA si o figura constanta in cadrul evenimentelor ICR si m-a impresionat prin calitatea designului si a materialelor din colectia prezentata in timpul Art Hearts. Ne vom revedea cu drag in Septembrie, la urmatorul New York fashion week. Iar pana atunci avem si alte proiecte in NY pe care vi le vom prezenta treptat”, afirma Catalina Buzdun- Rafaila, managerul de la It kids- Art school & modelling Agency.