Zeci de vedete au venit sa vada avampremiera „Miami Bici”

642
actorii din vlad si regizorul
actorii din vlad si regizorul

Matei Dima, Codin Maticiuc si Jesus del Cerro au produs un super film de comedie filmat atat in Romania cat si in SUA. Este vorba de „Miami Bici”, o poveste plina de haz.

alex velea si lino golden
alex velea si lino golden

„Miami Bici” este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”.

gasca din miami bici
gasca din miami bici

Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

alex velea si antonia
alex velea si antonia

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America.

alexia si mario fresh
alexia si mario fresh

În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

jesus delcerro
jesus delcerro

Luni seara, la avanpremiera de la Baneasa, au venit o multime de vedete sa-i sprijine pe cei care au facut filmul. Au venit o parte din actorii din rolurile principale dar si o multime de alte vedete.

elena basescu
elena basescu

Jesus del Cerro a fost sprijinit de echipa sa din serialul „Vlad”, cu Adrian Nartea in frunte, Anghel Damian, Lia Bugnar, Emilian Oprea, Elvira Deatcu, Olimpia Melinte, Victoria Raileanu, Diana Sar, George Pistereanu, Stefan Iancu, Aura Calarasu si Dani Popescu.

delia si ana morodan
delia si ana morodan

Au fost si o multime de dive precum Ana Morodan, Elena Basescu, Ileana Badiu, Diana Munteanu, Ramona Olaru si altele.

natalia mateut si marian vasilescu
natalia mateut si marian vasilescu

Multe vedete de televiziune cum au fost Teo Trandafir sau Andi Moisescu, Dani Otil cu iubita sau Ramona Olaru alaturi de iubitul ei Cuza si colegii lui de la Noaptea tarziu.

codin maticiuc si anda adam
codin maticiuc si anda adam

Anda Adam, Inna, Delia, Antonia cu Alex Velea, Giulia, Lino Golden, Mario Fresh cu Alexia Eram, Nicole Cherry, Ami, Puya, Jorge si multi altii au venit la comedia „Miami Bici”.