Imagini exclusive de la inmormantarea cainelui Ancai Pandrea!

776
anca pandrea cu elian bacila si catelul
anca pandrea cu elian bacila si catelul

13 ani avea Stive, catelul lup belgian pe care il crestea ca pe copilul ei. Acesta a crescut fara un picior si in ultima vreme se chinuia foarte mult. Actrita Anca Pandrea l-a gasit mort si crede ca a facut complicatii si a murit din cauza inimii.

anca pandrea la cimitir
anca pandrea la cimitir

Anca Pandrea alaturi de prietenii ei, pictorul de negru, Elian Bacila, sosia lui Iurie Darie si Gheorghe Munteanu au ajutat-o pe actrita din „Numai iubirea” sa ia legatura cu cei de la cimitirul ”Raiul animalelor”, din comuna Cățelu. Ea suferă cu atât mai mult cu cât Stive fusese feblețea lui Iurie Darie, actorul care a încetat din viață în urmă cu șapte ani.

anca pandrea cu sicriul catelului
anca pandrea cu sicriul catelului

”Sunt trista. Nu credeam ca se va duce asa repede. Am comandat o plăcuță de marmură cu striații și voi pune și o fotografie. Într-o parte va sta scris numele meu și al lui Iura. Totul, cu coșciug și cu placă, a costat peste 1.500 de lei. Îmi amintesc că cineva acum multi ani mi l-a lăsat în fața geamului, când era pui. Era prietenul meu și încercam să-l ajut cum pot. L-am găsit mort în casă, nu mi-a venit să cred. Avea răni de la atâta târât, căci nu avea un picior. Poate îi e mai bine acolo unde este acum”, ne-a povestit, cu lacrimi în ochi,  actrița din telenovela «Numai iubirea».

anca pandrea si stive
anca pandrea si stive