Motivul pentru care vedetele s-au îmbrăcat în albastru zilele trecute

397
andreea esca si andreea raicu
andreea esca si andreea raicu

Zilele trecute a fost sărbătoare mare în viață profesională a Andreei Esca. Vedeta, care este și redactor șef la A-List – o revista trimestriale pentru femei, a lansat numărul de primăvară printr-o super petrecere unde au fost o mulțime de vedete. Numărul o are pe copertă pe Mădălina Ghenea, însă această nu a putu fi prezentă din cauza problemelor de sănătate care sunt în Italia.

simona patruleasa si anca ciota
simona patruleasa si anca ciota

De remarcat că toți cei prezenți la petrecere trebuiau să poarte ceva albastru pentru că așa cerea dress-codul evenimentului. Unii l-au respectat venind îmbrăcăți în albastru, alții au purtat doar un mic accesoriu albastru sau au avut o pată de culoare pe hainele lor. Încă o particularitate a acestor petreceri este faptul că acestea au loc dimineață la ora 10.00.

sore
sore

Însă toată lumea din showbizz a fost prezentă pentru a vedea cum ii reușesc Andreei Esca și echipei sale petrecerile de acest fel. Și de dată această totul a fost așa cum trebuie, cu invitați de soi, de la Amalia Năstase la Cristina Copos la Andreea Raicu și Ioana Ginghină la Simona Patruleasa și Anca Ciota. Alina Eremia, Sore, Ștefan Lungu, Diana Sar și multe alte vedete au fost prezente la evenimentul de un albastru infinit.

andreea esca si alina eremia
andreea esca si alina eremia

Iar cei care nu au citit revista trebuie să știe ca și această a fost dedicată culorii albastre, de la editoariale de mădă la shootinguri în care predominantă a fost culoarea albastră. Femeile prezente au fost răsfățate la acest eveniment care a mai avut loc și în preajma zilei de 8 martie, astfel încât fiecare a primit câte un trandafir alb și cam tot ce și-au dorit, de la cafea la dulciuri.