Piesa „Drumurile noastre” a lui Dan Spataru se aude din nou cantata de Simone și Uddi

541
uddi si ane marie simone in boa
uddi si ane marie simone in boa

Melodia ”Drumurile noastre” interpretată timp de 27 de ani de regretatul Dan Spătaru are acum un aer de prospețime interpretată într-o variantă proprie, modernă, de tânăra Simone, fostă concurentă la X Factor și Vocea României, alături de rapperul Uddi.

gasca care canta drumurile noastre
gasca care canta drumurile noastre

Celebra ”Drumurile noastre” a prins din nou viață după 42 de ani de la lansarea ei sub interpretarea unei tinere, Simone, pe numele ei real Anne Marie Simone Ionescu. Solista și-a încercat norocul, mai întâi la X Factor în anul 2015, apoi în 2017 la Vocea României. Simone și rapperul Uddi, pe numele său Dragoș Udilă vin pe piața muzicală cu o variantă nouă, în stilul lor propriu, pentru cluburi a celebrei melodii, ce se aude la orice petrecere românească. Remixul melodiei lansată de Dan Spătaru în anul 1977, s-a auzit joi dimineață, pentru prima dată, în cadrul emisiunii lui Mihai Morar și Daniel Buzdugan de la Radio Zu. De acum înainte, ”Drumurile noastre” se va auzi și pe radiourile comerciale, dar și în cluburile bucureștene și din țară. Soția lui Dan Spătaru, Sida a fost extrem de încântată de acest remix și abia așteaptă să vadă videoclipul. La înregistrarea acestei melodii, cei doi tineri artiști au folosit studioul Casei de Discuri Electrecord, acolo unde se află și microfonul din aur la care a cântat pe vremuri și Dan Spătaru, pentru acuratețea pe care o oferă. Puțin știu că celebra melodie este compusă de compozitorul din Croația, Nikica Kalođera.

uddi, simone si alex, baiatul din clip
uddi, simone si alex, baiatul din clip

Melodia are și un videoclip filmat în pădurea Snagov și Clubul Boa din Herăstrău. Vestimentația solistei din clip este semnată de Sungate Vogue, Holy Fashion și Sasha Pavel, fiul lui Marcel Pavel, care a lansat o linie vestimentară pe care o va comercializa pe internet. Regia videoclipului a fost realizată de Octavian Iacob, iar  hair & make-up artistul Dani Voicu este el care a realizat look-ul solistei.