Raisa, cover inedit al hit-ului trupei The Chainsmokers

93
raisa
© FotografulTAU
RAISA, vocea suavă, care ne-a fermecat, în urmă cu trei ani, în cadrul emisiunii “Next Star” câștigând premiul de popularitate, a pregătit o variantă inedită a hit-ului “Call You Mine”, a trupei The Chainsmokers, împreună cu Bebe Rexha. Versurile de dragoste ale piesei sunt acompaniate de o variantă acoustica a melodiei, ce subliniază expresivitatea vocii artistei.
RAISA, care urmează să împlinească, în curând, 16 ani, este elevă în clasa a lX-a,  la Liceul Alexandru Vlahuță, secția germană. Timp de opt ani, tanara artista a făcut dans sportiv, participând la diverse competiții și castigand numeroase medalii, datorită voinței de fier și ambiției. Dragostea pentru muzică a determinat-o pe tânăra originară din Târgu Mureș să se mute la București, pentru a urma o școală de muzică și a lua lecții de canto, respectiv, pian.
Raisa - Foto Dan Niculescu
Raisa – Foto Dan Niculescu
Cover-ul “Call You Mine”, vine după cele două single-uri deja lansate de RAISA (“Fericirea mea” și “OK”), care i-au adus numeroși admiratori în rândul adolescenților și, totodată, anunță, viitoarele proiecte muzicale ale artiste ce intenționează să ia, cu asalt, industria muzicală românească, dar și pe cea internațională.
“Iubesc muzica din tot sufletul și pun pasiune în tot ce fac, iar aceste lucruri, dublate de muncă, mai devreme sau mai târziu, vor da roade. Pe scenă, în fața publicului, mă simt fericită și îmi place să împart această bucurie, cu cei dragi”.
https://www.youtube.com/watch?v=1vgbMGeARQA&feature=youtu.be