Vedete, bloggeri și oameni din industrie s-au distrat la #WeGlobal party, cea mai așteptată petrecere a anului

237

Sute de vedete, artiști, bloggeri și creatori de conținut, dar și oameni din industria muzicală și de advertising și-au dat întâlnire marți seara în Loft pentru cel mai așteptat party al anului, #WeGlobal. Ca în fiecare an, petrecerea Global este ”the place to be” și nici de data aceasta nu au lipsit ținutele extravagante, muzica live și distracția până în zori. Evenimentul de anul acesta a stat sub conceptul „SOS party”, ceea ce le-a dat ocazia vedetelor să etaleze ținute care să le scoată în evidență cât mai mult.

Printre cei care au petrecut alături de echipa Global marți seara se numără Alina Eremia, Marius Moga, Ana Ularu, Flick, Ada Condeescu, Cristian Mălăele, Mihai Leu, Cosmina Păsărin, Codin Maticiuc, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Matei Dima (BRomania), Selly, actori din musicalul „MAMMA MIA!”, NaddHu, Irina SSW, Laura Giurcanu, Amalia Năstase, Ana Georgescu și Cătălin Cazacu de la Exatlon, Bobby Păunescu, Letiția Vlădescu, alpinistul Alex Găvan, Adina Buzatu.

Distracția a fost susținută de un adevărat maraton de muzică live: artiștii Global au cântat pe scena petrecerii cele mai tari hituri ale anului. INNA a adus cu ea cel mai recent single, „Iguana”, de pe albumul „YO” compus integral de artistă în limba spaniolă și licențiat la ROC Nation, label-ul lui Jay-Z. The Motans a interpretat în stilul inconfundabil piese ca „Înainte să ne fi născut” sau „Pentru că”. Delia a incendiat atmosfera cu piese mai noi și mai vechi și tot clubul a fredonat alături de ea „Vino la mine” sau „Trăiește frumos”. MIRA, Irina Rimes, Dara, Karmen, Nicoleta Nucă, Lori Ciobotaru cu Vanotek, Mark Stam, Lino Golden și 5gang, ADDA și Minelli, dar și Carla’s Dreams, Blacklist și UDDI, toți au urcat pe scenă pentru un show de zile mari.

 

Cel mai râvnit party #WeGlobal a marcat încă un an plin de realizări și proiecte originale. 126 de hituri lansate în ultimul an, peste 600 de campanii de imagine implementate, primul turneu al vloggerilor organizat la nivel național în țara noastră, peste 200 de talente din 20 de nișe, primul artist român licențiat la casa de discuri a lui Jay-Z, INNA, concerte de top precum „Acadelia” sau „Monomaniac”, acestea sunt doar câteva dintre realizările cu care brand-ul Global se mândrește la final de an.